avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... interpretare art. 85 din Codul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

interpretare art. 85 din Codul Muncii

Art. 85 din codul muncii poate fi interpretat ca temi legal pentru schimbarea naturii contractului individual de munca din perioada determinata in perioada nedeterminata, in cazul existentei unui post vacant? Altfel spus, un angajat pe perioada determinata poate fi trecut pe perioada nedeterminata , fara sustinerea uni examen/concurs daca la data expirarii termenului pentru care a fost incheiat contractul, exista un post vacant de natura celui ocupat de angajat?
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 16:35, 16 Februarie 2011
Nu stiu ce s-ar mai putea discuta referitor la acest articol, mai mult decat scrie in cuprinsul lui. Si nici interpretarea lui nu se face in afara celor anterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, aș dori opinii de specialitate pentru următoarea ... ziba ziba Bună ziua, Aș dori opinii de specialitate pentru următoarea situație: În cazul personalului contractual dintr-o instituție publică, există vreo ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)