avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contract de asigurat cu casa de pensii? (informatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contract de asigurat cu casa de pensii? (informatie primita pe mail)

buna ziua,
am o firma si sint asociat unic, nu sint angajat si am primit mailul urmator:

"buna,
asociatul unic nu mai are voie sa fie asigurat.Ai primit o informare de la CASA Pensiilor?
Pe februarie eu nu ti-am platit nimic deoarece nu am mai trimis declaratii.
Sa ceri rezilierea contractului cu 01.02.2011 deoarece pe ianuarie s-a plati. Ei vor sustine ca trebuie cu 01.01.2011, insa banii achitati nu se restituie.Carnetul de munca ti-l da dupa 2 saptamani.
Poti incheia un alt contact pt persoane care nu realizeaza venit ".

va rog sa imi spuneti daca este adevarat1

multumesc!

Alte discuții în legătură

Dizolvare si lichidare firma cu datorii jade_0923 jade_0923 Buna seara, Incerc sa ma documentez pe ici, pe colo despre dizolvare si lichidare, dar nu gasesc un raspuns clar. Mai exact, problema este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Somatie executare fost proprietar eva10 eva10 Buna ziua. Sunt unicul proprietar al unui apartament de mai mult de 3 ani. Am cumparat apartamentul cu credit, deci toate actele au fost verificate de banca si ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas si salariu (fara restrictii) ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am o intrebare: Sunt student in anul 3 , am 22 ani si am sunat la casa de pensii sa intreb daca pot beneficia de pensia de urmas dupa urma lui ... (vezi toată discuția)