avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este corect?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este corect?

am un proces de pretentii sunt la recurs acum .dupa ce sa dat sentinta la judecatorie am castigat 10000 lei plus cheltuieli de judecata. am anceput proces de punere sub secestru la judecatorie mi sa respins pe motiv ca nu e sentinta definitiva si nu aveam decat grefa cu decizia .la tribunal mi sa respins pe motiv ca nu am facut precizarile la timp .an pr pretentii instanta nu a retinut minciunile martorei dandumi 10000 suta an mie nu sa vrut punerea pe sechestru desi socetatile paratului aveau 22 pr pe sechestru si unul el paratul la banca toate fiind executorii sunt mana an mana suntem niste fraieri si ei ia banipe spinarea noastra craiova nu mai are bunuri si le anstraineaza cand termin eu pr pe pretentii mai nou aceiasi martora mia facut plangere la parchet pt santaj martora concubina paratului sta la el si eu nu pot demonstra nimic
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 09:31, 16 Februarie 2011
Sentinta trebuie sa fie definitiva si IREVOCABILA. Apoi,investita cu formula executorie. Apoi,data unui executor judecatoresc pentru punerea in executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru - cheltuieli de judecata, onorariu avocat MIHAELA 1968 MIHAELA 1968 Buna ziua, Cu permisiunea dvs. supun atentiei si problema mea : este vorba de proces civil - pretentii : Avocatul a cerut cheltuieli de judecata iar ... (vezi toată discuția)
Sentinta comercial Romică Stoica Romică Stoica Cea mai tre sentinta care am putut sa o vad in comercial a fost data de o Judecatorie si suna cam asa: " respinge cererea de chemare in judecata, respinge ... (vezi toată discuția)
Da statu an judecata dezavantajat an 2 procese civile voicuromulus voicuromulus la un proces de punere pe sechestru la recurs nu a vrut sa puna judec sechestru desi am aratat ca paratul avea 22 sechestru pe societate si unu pe numele ... (vezi toată discuția)