am un proces de pretentii sunt la recurs acum .dupa ce sa dat sentinta la judecatorie am castigat 10000 lei plus cheltuieli de judecata. am anceput proces de punere sub secestru la judecatorie mi sa respins pe motiv ca nu e sentinta definitiva si nu aveam decat grefa cu decizia .la tribunal mi sa respins pe motiv ca nu am facut precizarile la timp .an pr pretentii instanta nu a retinut minciunile martorei dandumi 10000 suta an mie nu sa vrut punerea pe sechestru desi socetatile paratului aveau 22 pr pe sechestru si unul el paratul la banca toate fiind executorii sunt mana an mana suntem niste fraieri si ei ia banipe spinarea noastra craiova nu mai are bunuri si le anstraineaza cand termin eu pr pe pretentii mai nou aceiasi martora mia facut plangere la parchet pt santaj martora concubina paratului sta la el si eu nu pot demonstra nimic
Sentinta trebuie sa fie definitiva si IREVOCABILA. Apoi,investita cu formula executorie. Apoi,data unui executor judecatoresc pentru punerea in executare silita.