avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... daune materiale contract asistenta juridica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

daune materiale contract asistenta juridica

Buna ziua!

Doresc sa stiu daca se ia in considerare la despagubirea ca dauna materiala (in urma unui proces penal) contractul de reprezentare/asistenta juridica pentru partea vatamata? Mentionez ca la dosar nu exista si chitanta cum ca s-ar fi platit suma, ci doar contractul.

Risc cumva sa nu fiu despagubita???

Este cu titul executoriu doar contractul sau trebuie neaparat si chitanta??

Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:53, 16 Februarie 2011
Trebuie chitanta.
Daca ati pierdut chitanta,mergeti la avocat sa va elibereze un duplicat de pe aceasta si depuneti-l cu cerere la dosar.
Eu nu am inteles de ce a depus contractul.
Contractul nu se depune la instanta.
Contractul este confidential...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto lucian33 lucian33 am avut un accident auto cu neacordare de prioritate cu vatamare corporala,din care am 40 de zile medicale,iar cel care a produs accidentul nu vrea sa dea ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni. care e procedura de obținere a daunelor? Trefan24 Trefan24 Buna seara, A-si dori si eu ajutor daca se poate, mama mea a fost lovita pe trecerea de pietoni de catre un sofer neatent, soferul neacordand prioritate de ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata in proces penal ContSters328245 ContSters328245 Buna Vreau sa ma constitui parte vatamata intr-un proces care vizeaza infractiuni economice. Am inteles ca pentru a fi parte vatamata trebuie sa depun o ... (vezi toată discuția)