avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce sanse am sa o dau pe mama in judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce sanse am sa o dau pe mama in judecata

buna ziua, aceasta este drama mea :
sunt casatorita din 17 septembrie 2010, mama mea locuieste in germania si ne-a chemat la ea sa putem castiga mai multi bani, insa nu a a fost asa si ne-a facut viata un calvar in primul rand ca ne-a dat afara din casa dupa care ne-am reintors la ea in casa. Sotul meu cand si-a dat seama ca nu avem prea mari sanse sa ne realizam acolo a decis sa ne intoarcem in romania insa eu am spus ca o sa mai raman o perioada pana termina tatal meu vitreg cu operatia si cu spitalul ca sa o pot ajuta p mama cu sora mea mai mica in timp ce ea este la munca,insa ea dupa ce a plecat sotul meu mi- violat intimitatea ...a intrat pe id-ul meu de messenger pe propriul meu pc si mi-a citit dscutiile intime ce le purtam cu sotul meu...dupa care a lansat vorbe neadevarate legate de mine si de sotul meu in toata familia...si mai nou il ameninta pe sotul meu ca il va distruge...sau chiar il va omora ...eu sunt inca in germania am bilet de intoarcere in romania pe data de 9 martie 2011 dar tot ceea ce traiesc aici este un adevarat chin ...si imi este teama ca nu imi va da voie sa ajung in romania imi este teama ca ma va tine legata aici....ce sanse ar fi sa am castig de cauza?
INSPERANTA CA O SA-MI DATI UN RASPUNS
Va multumesc anticipat
Gabriela

Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
GABRIELlA87, utilizator
Cel mai recent răspuns: gicusculeru , utilizator 14:46, 21 Februarie 2011
juridic e vb de violarea corespondentei..ce pt care in romania cioaca a primit 3 ani...nu stiu legea din germenia si fiindca s0a petrecut acolo se aplica legea tarii respective. altfel vorbind daca-ti iubesti sotul fa-ti bagajul si ia primul avion inapoi indiferent cat te costa. daca tatal si sora ta vor sa stea langa o astfel de femeie si nu iau nici un fel de atitudine e problema lor. tu ai o viata in romania. in fond de ce mai stai acolo? iti faci iluzii ca-ti ajuti familia....dar ei cu ce te ajuta pe tine? in loc de multumesc iti ameninta sotul, te fac de ras in toate partile si tu muncesti...iarta-ma dar asta este parerea mea. poate sunt si alte elem pe care nu le-ati mentionat. va sfatuiesc sa cantariti bine si sa va luati viata in maini. succes
Pe data de 9 am gasit cel mai ieftin bilet!!! nu suntem intr-o situatie financiara roz...asta este un alt aspect...as plec si azi insa imprejurarile nu-mi permit... iar soramea are doar un a jumate! va multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
GABRIELlA87, utilizator
GABRIELlA87 a scris:

imi este teama ca nu imi va da voie sa ajung in romania imi este teama ca ma va tine legata aici....ce sanse ar fi sa am castig de cauza?

Sa aveti castig de cauza in ce...? Nu e foarte clar (pentru mine) ce intrebati. Si cum va imaginati ca mama dvs. va poate tine legata acolo? Bun, inteleg ca e o situatie complicata si stresanta dar refuz sa cred ca dvs. (ca persoana majora care are deja familia ei) veti avea dificultati sa reveniti in Romania de acolo pentru ca mama nu va da voie sa plecati.
ciudat.. despre ce vorbim aici?? cum adica sa va lege?? dar dvs. ce fel de persoana sunteti daca mama dvs. si-ar permite sa faca astfel de gesturi??
una e sa va respectati mama si alta e sa fiti dependenta de ea sau sa-i permiteti sa va controloze viata astfel incat sa va distruga..
½legata½ la figurat vorbind ...ma poate impiedica sa ajung la aeroport....acesta fiind la o distanta de 150 km departare de locul unde locuiesc acum....Nu sunt dependenta e mama mea ea este obsedata s ma aibe langaea si a face orice ca sa ma tina langa ea. Nu intelge faptul ca am crescut si ca am dreptul sa-mi formez si eu familia mea!!!

Alte discuții în legătură

Contract romanesc cu deplasare in germania nicolae1986 nicolae1986 Am pe 17 martie semnat un contract de munca romanesc cu deplasare in germania, pe 23 am plecat in germania ajunsi acolo nu am gasit nimic din ceea ce o promis ... (vezi toată discuția)
Nora a plecat la munca teetw116 teetw116 Buna ziua!Nora mea plecat la munca in Germania,si chiar din prima saptamana,s-a culcat cu patronul!A urmat alti barbati,iar acum traieste cu o ... (vezi toată discuția)
Accident de munca rezultat cu deces in germania. ciorogar_paraschiva ciorogar_paraschiva Ce demersuri trebuie sa faca familia ca sa afle mai multe detalii despre accident si cum decurge ancheta?! (vezi toată discuția)