avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice decizii CNSC in cazul in care pretul ofertei depaseste ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

decizii CNSC in cazul in care pretul ofertei depaseste valoarea estimata

va rog sa imi spuneti daca cunoasteti decizii (nr /data) ale CNSC-ului care au solutionat favorabil/defavorabil contestatiile depuse de ofertanti care au solicitat declararea drept oferta inacceptabila a acelor oferte al caror pret depasea valoarea estimata (asta in pofida recomandarilor anrmap.....). multumesc!
Cel mai recent răspuns: lvl277 , utilizator 19:27, 7 Iunie 2011
Nu cunosc astfel de decizii, insa legea este clara in aceasta privinta: ofertele care depasesc valoarea maxima admisa vor fi respinse.
prevederile HG 925/2006 - art. 36 alin(1) lit. e) si lit e^1 spun altceva.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
lvl277, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - licitatie monica1982 monica1982 Am nevoie de ajutor va rog Am participat la o cerere de oferta.Au fost 2 ofertanti.Ambii ofertanti au depasit valoarea estimata a contractului cu un procent ... (vezi toată discuția)
Pret neobisnuit de scazut teodor82 teodor82 Buna ziua. In cazul in care oferta financiara pentru o licitatie este mai mica decat 85% din valoarea estimata a contractului, ofertantul care a inaintat-o ... (vezi toată discuția)
Achizitii peste bugetul alocat danielachiru danielachiru Pot incheia un contract comercial (de furnizare bunuri sau prestari servicii) in cazul in care valoarea achizitiei este mai mare decat bugetul alocat? (vezi toată discuția)