avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECUPERARE CHIRIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECUPERARE CHIRIE

Am inchiriat un apartament, cu un contract scris, incheiat intre parti, dar neinregistrat, si dupa un an chiriasa a plecat, fara sa anunte, din apartament. Acest lucru nu ar fi grav. Problema este ca aplecat fara sa plateasca chiria pe 6 luni si nici intretinerea, tot pentru aceasta perioada. am datele personale, dar fara domiciliul actual. Ce pot face ca sa-mi recuperez paguba. Multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii de la chiriasi zombie_ro zombie_ro Buna seara. Iata problema: In urma cu 6 luni am inchiriat o locuinta unor persoane cunoscute, intre ei si mine semnandu-se un Contract de inchiriere; ei ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere 4mona 4mona Am inchiriant un apartament unei persoane juridice, (eu=persoana fizica) - ptr locuit. Persoana in cauza a plecat din locuinta, \"uitand\" sa-si plateasca ... (vezi toată discuția)
Chirias plecat, fara sa plateasca chiria Mirnea Luiza Mirnea Luiza As dori sa stiu ce posibilitati am, daca am avut pe cineva in chirie, care a plecat de 2 zile, mi-a trimis doar un mesaj, insa nu mi-a platit chiria in ... (vezi toată discuția)