avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand se depune dosarul de pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand se depune dosarul de pensie?

STIE CINEVA SA-MI SPUNA CAND SE DEPUNE DOSARUL PTR. PENSIONARE LA LIMITA DE VARSTA LA CASA DE PENSII , DACA INDEPLINESC CONTITIILE DE PENSIONARE IN LUNA IUNIE 2011 ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:34, 16 Februarie 2011
Legea 263/2010
Art. 103
2) Cererea de pensionare, impreuna cu actele prin care se dovedeste indeplinirea conditiilor prevazute de prezenta lege, se depune, incepand cu data indeplinirii acestor conditii, la casa teritoriala de pensii competenta, in a carei raza domiciliaza persoana. Pentru persoanele din domeniul apararii nationale, ordinii publice si sigurantei nationale, cererea de pensionare, impreuna cu actele prin care se dovedeste indeplinirea conditiilor prevazute de prezenta lege, se depune, incepand cu data indeplinirii acestor conditii, la casa de pensii sectoriala competenta, in functie de ultimul loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie pentru limita de varsta playerone2006 playerone2006 buna ziua , va rog sa-mi spuneti cand poate o persoana (barbat ) sa depuna dosarul de pensie la limita de varsta fiind nascut in 16.02.1949 .multumesc. (vezi toată discuția)
Dosar de pensionare delia25 delia25 Buna ziua, Angajatorul este obligat sa depuna dosarul la Casa de Pensii a unui angajat care a primit o decizie asupra capacitatii de munca - fara drept de ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de virsta-functionari publici eugeniamunteanu eugeniamunteanu in situatia pensionarii la limita de virsta-dosarul de pensionare intocmirea lui,este obligatia angajatorului sau a persoanei ce iese la pensie ?(functionar ... (vezi toată discuția)