Am o problema mare cu vecina de sub ap meu .Nu putem sa facem nici un zgomot sau pasi mai mari , fetita nu poate sa se joace cu nicio jucarie (am fetita mai energica) am fost reclamati si am primit un avertizment de la politie.Ce este de facut in cazu acesta nu ma pot intelege cu vecina si ma avertizat ca o sa ma cheme in instanta .Nu ma pot muta ap este ipotecat.Pentru linistea familiei ce ma sfatuiti sa fac si ce lege exista sa fim aparati. Credem virsta dar nici asa sa nu ne miscam
Stiu, trebuie sa-i protejam si pe cei varstnici, insa uneori si ei exagereaza. Cand locuim la bloc, cred ca e absolut necesar sa ne putem tolera.
Agentul constatator, politia, cand vine la usa dumneavoastra trebuie sa se convinga asupra faptului ca cele reclamate se confirma. Agentul care v-a avertizat probabil a vrut "sa impace si capra si varza" si a ales sa va sanctioneze cu un avertisment. Eu personal, nu cred ca veti fi amendat la o noua sesizare. Acest lucru se poate petrece doar in conditiile unui exces de zel din partea agentului constatator sau in conditiile in care cele reclamate de catre vecina dumneavoastra se confirma.
Trebuie ca ambele parti sa arate intelegere. Daca vecina dumneavoastra nu face acest pas, faceti-l dumneavoastra: mergeti si vorbiti cu ea.
Catel de apartament
donigao
Buna ziua,
Am un catel de apartament ( pekinez) de care venicii mei se simt cam deranjati. As vrea sa stiu care sunt reglemantarile in acest sens si daca ... (vezi toată discuția)
Reclamatie
oinut
Bună ziua numele meu este Ionuţ şi am şi eu o mică problema stau la bloc şi vecinul de sub mine mă tot sună m-ia făcut reclamaţie la poliţie k îl ... (vezi toată discuția)