avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reclamatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reclamatie

Bună ziua numele meu este Ionuţ şi am şi eu o mică problema stau la bloc şi vecinul de sub mine mă tot sună m-ia făcut reclamaţie la poliţie k îl deranjează fetita mea de 4 ani k alearga, k ce este la mine este hipodrom îi mai cade câte o jucărie pe jos şi el îmi spune k dăm cu ciocane in podea etc, etc.Să dus la poliţie a depus plângere şi a scris cu totul altceva k mutăm mobilă noaptea pe la 2 k batem cuie, batem în pereti, problema este k fetiţă la 21.30 maxim ora 22 este în pat. Am încercat să îi explic k noi nu facem şi nu mutăm mobilă şi legat de fetiţă nu am ce să fac este un copil şi nu pot să îl leg în pat k aaa nu mai sară să alerge . Ce mă sfătuiţi să fac sau cum procedez mâine de dimineaţa sunt chemat la poliţie Multumesc Stima
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:44, 8 Ianuarie 2013
o sa va puna sa dati o declaratie.............
Pentru că (nu mai folosiţi "k") dumneavoastra nu faceti fapte din cele reclamate de vecin, in declaratia pe care organul de politie s-ar putea sa va solicite sa o dati in scris, relatati adevarul, adica ceea ce ne-ati prezentat noua. Fiti cat mai sincer in declaratii, comunicati organului de politie ca ati incercat sa aveti o discutie amiabila cu vecinul pentru a-i infirma faptele de care va acuza, insa acesta nu a fost receptiv.
Este bine sa solutionati diferendul cat mai decent posibil
Reclamantul detine obligatia sa si probeze acuzele atribuite dvs
La audiere,prezentati corect situatia
Da, mergeti la politie si explicati asa cum ne-ati explicat si noua. Sugerati vecinului, eventual prin intermediul politistilor, ca atunci cand va mai fi deranjat de zgomote sa cheme imediat organele de politie sa constate. Poate ca zgomotul o fi dar nu de la dumneavoastra.

Apoi avand in vedere ca un copil se joaca, alearga, mai scapa jucariile..., cautati sa reduceti transmiterea zgomotului prin cateva metode, daca inca nu ati facut-o. Este sanatos pentru copil si atenuati si zgomotul catre vecini, daca aveti in casa covoare asezate peste parchet. Sunt apoi in magazinele pentru copii acele puzzle din poliuretan, material moale de un centimetru grosime. Acestea pot fi asezate in diferite forme chiar de copil, mai ales pe langa dulapuri, mese... in asa fel ca atunci cand o jucarie cade, sa nu ajunga direct pe parchet. Incercati si vedeti efectul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegeri cu vecinii mihamiha22 mihamiha22 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.Locuiesc la etajul 4 al unui bloc si la etajul 3 am niste batrani pe care ii deranjeaza si apa ... (vezi toată discuția)
Deranj vecini de cãtre copii teddybartis teddybartis Am mai postat subiectul dar pe altă categorie cred că neportivită deci revin şi scuzele de rigoare dacă comit vreun inconvenient. Încep prin a spune că ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda cu vecinii de sub mine? andreeabajan90 andreeabajan90 Bună seara, m am hotărât sa scriu aici în urma ultimei certe avute cu vecinii de sub mine, de la etajul 2 eu stand la 3. Precizez ca am fost plecata în ... (vezi toată discuția)