oricum,in hotarare este prevazut faptul ca ,citez,......am oricand posibilitatea de a cere restrangerea programului sau chiar anularea lui,daca acesta se face abuziv,hotararea neintrand in autoritatea de lucru judecat in aceasta materie.
daca se va impune,voi face acest lucru
oricum,in fapt,ma intereseaza foarte mult cum poate fi obligat sa respecte hotararea,sa duca copilul la domiciliul pe care l-a specificat,respectiv cel al parintilor.
Orice drept trebuie exercitat cu "buna-credinta". Daca persoana vizata isi exercita dreptul cu "rea-credinta si abuziv",,,se poate solicita instantei de judecata ca temporar sa-i fie restrans. Nuci o lege nu prevede ca prin dobandirea dreptului civil invocat sa incalci alte drepturi, in speta privind ineresul minorului care este protejat prin lege.
In cazul de fata faceti adresa catre "Autoritatea Tutelara a Primariei din localitatea D-voastra"si aratati situatia de fapt. Actiunea poate intentata chiar de autoritatea tutelara impotriva celui ce isi exercita un drept cu rea-credinta si in mod abuziv crind traume psihice minorului. Va doresc succes in rezolvarea cazului expus..:((:((:((
merci mult de sprijin,in mare cam stiu ce este de facut,am facut o facultate de drept,dar,.....totusi imi trebuie cat mai multe pareri
cred ca asta e cauza ,sunt prea corecta in schimb ce celalalt isi bate joc de tot si toate,inclusiv copil
oricum,multumesc inca o data,weekend minunat alaturi de cei dragi
nu m-am exprimat chiar corect,am dorit sa spun,ca,totusi,desi am absolvit o facultate de drept,nu am profesat in domeniu pana acum,ca atare solicit ajutor si sfaturi de la persoane care isi exercita meseria in acest domeniu,apreciind sfaturile primite