avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare avocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare avocat

buna
as dori sa stiu daca am putea angaja la firma un avocat cu carte de munca,dar acesta sa nu isi suspende profesia
stim ca exista varianta contractului de colaborare dar conducerea firmei doreste ca persoana sa fie angajata si nu colaborator
Cel mai recent răspuns: Razvan Ditescu , Consilier juridic 16:09, 16 Februarie 2011
La firma se angajeaza consilier juridic. Legea privind statutul avocatului interzice expres orice forma de angajare intr-o societate comerciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilierul juridic in cadrul unui cabinet de avocat ContSters40598 ContSters40598 Concret, cum poate colabora consilierul juridic cu un avocat? Ce poate el face in cadrul cabinetului de avocat? Cum va colabora cu avocatul? Cum va fi ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic poate fi angajat la doua firme? anely_gy anely_gy As dori sa angajez la firma un consilier juridic in part-time (2 ore/zi). Acesta este angajat cu norma intreaga la o institutie tot pe postul de Consilier ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare cu o firma de avocatura catalinutzza catalinutzza Buna ziua Am si eu o intrebare.Lucrez la o societate comerciala in functia de consilier juridic cu CIM.Exista vreun mod prin care pot sa inchei si un ... (vezi toată discuția)