avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident auto

in urma cu 2 luni sotul meu a avut un accident auto.in urma constatarilor de la fata locului , sotul meu, a iesit vinovat deoarece nu a acordat prioritate intr-o intersectie nesemnalizata, persoana din masina cealalta i-a cerut sotului meu sa-i dea 2000 de euro sa nu-l dea in judecata,noi nu i-am dat.acum nu stim ce se va intampla mai departe.precizez ca persoana din cealalta masina nu are zile de spitalizare.
Cel mai recent răspuns: lorenaandreea , utilizator 12:39, 18 Februarie 2011
multumesc pentru sfaturi!: Deci la reevaluarea IML nu va putea primi mai mult de 7 zile? si daca va primi noi ce putem sa facem? putem contesta decizia medicului legist?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victime Bogdan88 Bogdan88 Am avut un accident cu un scuter, in urma caruia prietenului meu i-a fost rupt piciorul ( operatie, tija in picior, ). El a fost cu mine pe scuter, in spate. ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu victime - parte vinovata ada h ada h Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: O persoana foarte apropiata a comis un accident auto (incalcase linia continua si s-a ciocnit ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie soldat cu victima impacare la notar Fratzika Fratzika Buna ziua. In urma cu un an tatal meu a avut un accident de circulatie acesta accidentand un pieton pe trecerea de pietoni, victima are peste 60 de zile de ... (vezi toată discuția)