avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat energetic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat energetic

Buna ziua. Am facut schimb de locuinta si as dori sa se faca transcrierea la notar,nici eu nici celalalt proprietar nu are Certifiucat Energetic.Niciunul dintre noi nu solicitam acest certificat .Exista vreo portita sa efectuam transcrierea fara a ne mai complica cu acest certificat ,si a mai arunca bani pe fereastra.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: batrix , utilizator 19:22, 21 Februarie 2011
daca prin transcrierea la notar intelegeti autentificarea contractului de schimb, da exista o portita, intrebati notarul.
Nu stiu daca va ajuta acest prevederile a legea 372/2005, art 13:
(3) Certificatele pentru apartamente si spatii cu alta destinatie decat aceea de locuinta din cladirile de locuit colective se elibereaza, dupa caz, pe baza:
a) unei certificari comune pentru întreaga cladire, în cazul cladirilor racordate la sistemul centralizat de încalzire si preparare a apei calde de consum; sau
b) evaluarii unui apartament similar din aceeasi cladire.
Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nevoie de certificat energetic la o ruina? ricaramurica100 ricaramurica100 Eu am o fosta casa de locuit si o fosta moare, din care au ramas doar zidurile. In cazul acesta de ce mai este nevoie de certificat energeti, daca eu nu consum ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic ladyana ladyana Buna ziua, Am inteles ca daca proprietarul si chiriasul semneaza in fata uni notar ca nu doresc certificat energetic , se poate inregistra contractul de ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic Dafina M Dafina M La un schimb de locuinta e obligatoriu depus si certificatul energetic la notar ?Care este suma pentru care se auditeaza locuinta ? (vezi toată discuția)