avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am castigat procesul cu politia rutiera. Cum recuperez ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am castigat procesul cu politia rutiera. Cum recuperez amenda achitata?

Am castigat procesul cu politia rutiera, cum recuperez amenda achitata?
ma tot plimba de la politie financiar la cec unde am achitat ce fac?

va rog ajutat ima
Cel mai recent răspuns: tutu12 , utilizator 21:19, 16 Februarie 2011
Asa va trebuie daca ati achitat amenda.
De la trezorerie veti ridica banii dupa ce veti avea hotararea judecatoreasca legalizata si investita cu formula executorie.
..seara buna !
Daca hoatararea judecatoreascaa v-a dat castig de cauza in acest sens , cu recuperarea ...amenzii ..platite , consider ca trebuie sa procedati in felul urmator :
- la Instanta sa faceti ..definitiva si irevocabila hotararea si sa o investiti cu titlu executoriu , dupa care sa mergeti la un executor judecatoresc care sa puna in executare ..hotararea !
Bafta multa si .. felicitari !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la politia rutiera Livia Costescu Livia Costescu Am castigat un proces impotriva Politiei Rutiere. Solutia irevocabila arata in felul urmator: “Admite plangerea contraventionala formulata de petentul ... (vezi toată discuția)
Am castigat procesul cu politia rutiera, cum recuperez amenda achitata? baltat_alina baltat_alina am primit o amenda am achitat-o , am castigat in instanta de unde iau banii pe amenda va multumesc (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.Am castigat procesul cu firma care imi datora 3132lei as dori sa stiu daca o execut acum cat dureaza ,care este costul executari,si dobanda ... (vezi toată discuția)