avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am castigat procesul cu politia rutiera, cum recuperez ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am castigat procesul cu politia rutiera, cum recuperez amenda achitata?

am primit o amenda am achitat-o , am castigat in instanta de unde iau banii pe amenda
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 00:59, 29 August 2010
Exact de unde ati achitat-o.

Pentru recuperarae sumei aveti nevoie de urmatoarele acte:
a) hotararea judecatoreasca in copie legalizata cu mentiunea ca este definitiva si irevocabila sau cu mentiunea conform cu originalul facuta de catre instanta care a emis-o.
b) o cerere din partea dvs. prin care solicitati restituirea sumei achitate
c). copie dupa buletin/ carte de identitate/pasaport, toate in termenul de valabilitate
d). chitanta pe care ati primit-o cand amenda a fost achitata.

Felicitari pentru castigarea procesului. Cam rar se intampla in Ro datorita prezumtiei de adevar de care beneficiaza politia.

Felicitari pentru reusita.
Nu ati solicitat si cheltuieli de judecata?
Am obtinut si eu anularea unui proces verbal incheiat de cei de la politia rutiera si le-am solicita si cheltuieli de judecata...urmeaza sa investesc cu formula executorie hotararea si apoi sa le solicit achitarea cheltuielilor, iar daca nu se conformeaza ii voi executa silit ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la politia rutiera Livia Costescu Livia Costescu Am castigat un proces impotriva Politiei Rutiere. Solutia irevocabila arata in felul urmator: “Admite plangerea contraventionala formulata de petentul ... (vezi toată discuția)
Am castigat procesul cu politia rutiera. cum recuperez amenda achitata? baltat_alina baltat_alina Am castigat procesul cu politia rutiera, cum recuperez amenda achitata? ma tot plimba de la politie financiar la cec unde am achitat ce fac? va rog ... (vezi toată discuția)
Proces castigat cu brigada rutiera antidote antidote Buna seara Brigada de Politie Rutiera impreuna cu firma ILCOR mi-au ridicat masina din Sectorul 6, actiune in urma careia am fost amendat cu 120 lei, mi ... (vezi toată discuția)