In urma unui accident auto in care eu nu eram vinovata politia rutiera m-a sanctionat pe mine in loc pe individul care era vinovat.Mi s-a intopcmit proces verbal + amenda(amenda am achitat-o in a 2 zi dupa accident), i-am dat in judecata ,am castigat procesul ,am asteptat 15 zile ca sa o fac definitiva si irevocabila..
Acum as dori sa imi recuperez banii de pe amenda, faza e ca chitantza precum ca am platit banii la finante publice nu o mai gasesc. Ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum as putea sa recuperez acei bani fara chitanta precum ca as fi platit-o(deoarece nu gasesc chitanta), stiu data cand am platit-o precum si ora cu aproximatie....
In primul rand nu trebuia sa o achitati daca ati contestat procesul verbal, ........daca stiti ziua si chiar ora cand ati achitato-o solicitati o copie a acestei chitante, dupa aceea intocmiti o cerere prin care solicitati: restituirea sumei de.......achitate cu chitanta ............, reprezentant amenda contraventionala aplicata in baza procesului verbal nr........din data.........., proces verbal care a fost anulat prin hotararea judecatoreasca .......din data de ............atasati la cerere copie a chitantei si hotararea judecatoreasca