avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nelamurire amenda data de politia rutiera si platita ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nelamurire amenda data de politia rutiera si platita la finante publice

Buna ziua

In urma unui accident auto in care eu nu eram vinovata politia rutiera m-a sanctionat pe mine in loc pe individul care era vinovat.Mi s-a intopcmit proces verbal + amenda(amenda am achitat-o in a 2 zi dupa accident), i-am dat in judecata ,am castigat procesul ,am asteptat 15 zile ca sa o fac definitiva si irevocabila..
Acum as dori sa imi recuperez banii de pe amenda, faza e ca chitantza precum ca am platit banii la finante publice nu o mai gasesc. Ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum as putea sa recuperez acei bani fara chitanta precum ca as fi platit-o(deoarece nu gasesc chitanta), stiu data cand am platit-o precum si ora cu aproximatie....

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Analore , utilizator 14:26, 23 Iulie 2009
In primul rand nu trebuia sa o achitati daca ati contestat procesul verbal, ........daca stiti ziua si chiar ora cand ati achitato-o solicitati o copie a acestei chitante, dupa aceea intocmiti o cerere prin care solicitati: restituirea sumei de.......achitate cu chitanta ............, reprezentant amenda contraventionala aplicata in baza procesului verbal nr........din data.........., proces verbal care a fost anulat prin hotararea judecatoreasca .......din data de ............atasati la cerere copie a chitantei si hotararea judecatoreasca
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2009
Analore, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat cu brigada rutiera antidote antidote Buna seara Brigada de Politie Rutiera impreuna cu firma ILCOR mi-au ridicat masina din Sectorul 6, actiune in urma careia am fost amendat cu 120 lei, mi ... (vezi toată discuția)
Recuperare contravaloare rovinieta resursesbc resursesbc Buna ziua. Am avut o amenda pt lipsa rovinietei,pe care am platit-o. Am contestat pv de contraventie, judecatoria a inlocuit amenda cu avertisment. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Am decizie judecatoreasca de inlocuire a contraventiei cu avertisment ... pbogdan9 pbogdan9 Am decizie judecatoreasca de inlocuire a contraventiei cu avertisment cu consecinta exonerarii de la plata amenzii contraventionale. Am platit suma de 1000 de ... (vezi toată discuția)