avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire taxa prima inmatriculare

Am un copil minor cu gradul I de handicap. Sunt scutit de taxa pentru prima inmatriculare?

Alte discuții în legătură

Scutire taxa inmatriculare iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, as vrea sa stiu, daca am un copil (varsta 5 ani si 3 luni) incadrat in grad de handicap accentuat, pot fi scutita de taxa de timbru? Autoturismul ... (vezi toată discuția)
Scutire de plata impozitului pe cladire si autoturism pentru parintii copiilor cu handicap vera58 vera58 \"Noile prevederi arată că părinţii copiilor cu handicap grav sau accentuat şi ai celor cu gradul I de invaliditate vor fi scutiţi de plata impozitului ... (vezi toată discuția)
Scutiri de taxe locale cojocri61 cojocri61 Sotia mea este incadrata in gradul de handicap grav.Vreau sa stiu daca sunt scutit de taxe pe cladiri, teren si masina deoarece eu figurez in evidete ca ... (vezi toată discuția)