avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se trece o proprietate a sotiei si pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se trece o proprietate a sotiei si pe numele sotului (drept civil)

Buna seara,
Am un apartament cumparat inainte de casatorie pe numele meu. Suntem casatoriti de 35 de ani si avem o fiica. Nici unul din noi nu a mai fost casatorit si nici nu avem alti copii.
Doresc ca acest apartament sa fie pe numele meu (sotia) dar si pe numele sotului, cu parti egale.
Cum se procedeaza, ce acte ar trebui facute ca apartamentul sa apartina amindurora?

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 03:39, 17 Februarie 2011
Din punctul meu de vedere:
- nu exista nici o solutie
- nu e necesar sa se incheie nici un act intr-o astfel de casatorie, care a ajuns aproape sa fie perfecta!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil în românia domina.julia domina.julia Sunt casatorita cu italian in regim de separare de bunuri. Nu avem copii impreuna. Dintr.o casatorie anterioara am doi copii, iar sotul meu are o ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare DeeaMAT DeeaMAT Buna ziua!Am si eu o intrebare!Eu si sotul vrem sa cumparam o casa...intrebarea este:se poate face vanzare-cumparare pe numele amandurora sau doar pe al ... (vezi toată discuția)
Succesiune c iancu c iancu Bună ziua! Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: - soțul a decedat acum o lună. Acum trebuie făcută succesiunea de către soție. ... (vezi toată discuția)