avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de post operator masini unelte semiautomate si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de post operator masini unelte semiautomate si automate

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o fisa de post pentru Operator la masini unelte semiautomate si automate 821101

Merci:)
gasiti pe net c-am orice model de fisa a postului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel studii pt operator la masini unelte cu comanda numerica irinajunca irinajunca Buna ziua, stie cineva daca pentru a incadra o persoana pe functia de Operator la Masini Unelte Semiautomate si Automate este necesara o diploma de operator ... (vezi toată discuția)
Fisa postului; meserie in carnet de munca Dan1024 Dan1024 Bună ziua, Am fost angajat la o firmă, am avut contract pe peroadă nedeterminată şi, ulterior am plecat de la acea firmă respectînd condiţiile legii ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare auto iulianul iulianul Buna ziua, Sunt in situatia de a vinde un autoturism, duminica plec din oras si nu mai am timp sa merg la Administartia Financiara. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)