avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CUM INCHID UN SRL.?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CUM INCHID UN SRL.?

Buna-ziua !
As dorii sa-mi spuneti cum inchid un srl. sau suspend, daca in decurs de 2 ani nu am depus bilanturi si nici nu am platit forfetar, nu am platit si depus nimic.
Am inteles ca firma se inchide de la sine in 3 ani daca nu depui nimic.
Mentionez ca firma a fost infiintata in 2008 iar acum mi-am facut un II.
Va rog frumos sa-mi dati un raspuns. Multumesc !#-o
Cel mai recent răspuns: S.C. EXPERT EVAL SOLUTIONS S.R.L. , Contabil 09:55, 17 Februarie 2011
Puteti sa suspendati activitatea la Registrul Comertului. Asta insa nu va ajuta din cale afara de tare. In mod normal, trebuie sa depuneti situatiile, sa platiti ce e de plata, pentru ca nu functioneaza inchiderea pe care o invocati Dvs asa cum credeti. Succes!
Orice ve-ti incerca sa intreprindeti va ve-ti lovi de acele datorii si restante de depunere de la finante. Va recomand sa rezolvati pentru inceput relatia cu finantele apoi sa incercati suspendarea sau dizolvarea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Dosar retur onrc madellaine madellaine Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am postat subiectul unde trebuia . Am preluat contabilitatea unei SC care a facut cerere de suspendare activitate la ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)