Buna ziua ,am rugamintea daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns .
In cadrul unui proces de succesiune ,final,s-a primit ca verdict ,,admite actiunea ,,Mentionez ca verdictul l-am aflat de pe pagina de internet a judecatoriei .Nu inteleg ........Va rog sa ma ajutati!
Multumesc!
Acesta nu este un verdict, verdictul ar insemna ca procesul ( penal) s-a solutionat, fie pozitiv, fie negativ.Insa la noi se foloseste acest termen, la noi , in sistemul nostru de drept de dau hotarari. Ceea ce ati vazut pe net inseamna exact ceea ce scrie, ca actiunea reclamantului a fost admisa si urmeaza sa se judece procesul de succesiune.
Insa dvs. spuneti ca ,, in tr-un proces final". Probabil ca a nu ati citit cu atentie si mai scria si altceva.
Se poate ca pe internet sa scrie 3 vorbe pentru ca n-au copiat tot ce scrie. Fiind un proces de succesiune, mai mult ca probabil ca mai era mult de scris dar n-au copiat pe tot.
Asa ca mergeti la arhiva instantei si aflati in amanunt ce a pronuntat instanta.
Multumesc mult,dar ca sa intelegeti mai bine ,eu va scriu in postura de reclamat si mai am cateva intrebari,daca nu va suparati:
1-daca reclamatul a castigat ,ar urma procesul de succesiune si s-ar finaliza daca si paratul este deacord
2-daca nu se castiga trebuia sa fie trecut ,,respinsa actiunea ,,
3-se poate ca paratul sa nu fie deacord cu raspunsul final si sa faca recurs ?si daca da face resurs ce trebuie sa facem pentru a castiga din nou ?mentionez ca sunt 4 ani de cand ne judecam .
Cum adica sa urmeze un proces de succesiune? Nu ala s-a judecat?
Mergeti si vedeti ce s-a pronuntat. Apoi, daca nu va convine atacati hotararea.
Acum ce sa vorbim? Ce nu stiti?