Am cumparat o masina, fara sa intru in posesia certificatului fiscal, acesta urma sa imi revina ulterior, conform spuselor vanzatorului masinii. Am constatat ca masina a fost vanduta de la o persoana la alta (eu fiind al 3 lea cumparator ), fara ca al 2 lea cumparator sa fi inregistrat masina la directia financiara. Primul cumparator a inregistrat-o la finante dar nu a radiat-o din circulatie de pe numele vanzatorului initial. Vanzatorul initial sustine ca nu a incheiat nici un contract de vanzare cumparare cu primul cumparator, ci doar i-a transmis proprietatea masinii prin simpla schimbare de nume a lor. Acesta din urma, adica cumparartor, are datorii la directia financiara. Eu as vrea sa stiu ce pot face sa pot perfecta actele masinii, cum sa intru in legalitate cu masina? Si daca este posibil ca vanzatorul intial sa fi transmis primului " cumparator " proprietatea masinii in maniera prezentata?
Inmatriculare auto
sode
Buna ziua. Cum se poate rezolva legal urmatorul caz: Am cumparat o masina inmatriculata in Romania de la o persoana care la randul lui a cumparat dela o alta ... (vezi toată discuția)