Buna ziua. Cum se poate rezolva legal urmatorul caz: Am cumparat o masina inmatriculata in Romania de la o persoana care la randul lui a cumparat dela o alta persoana, dar masina nu a fost radiata din circulatie, insa primul proprietar a radiat de la finante. Eu vreau sa inscriu in circulatie, dar am nevoie de certificat fiscal, insa primul proprietar nu mai obtine de la finante acest act, pentru ca el a radiat de acolo cu lyni in urma in baza unui contract de mana facut intre el si persoana carui a vandut masina, iar persoana de la care am cumparat eu nu a inregistrat la finante.
Care ar fi solutia de a intra in legalitate ?
Multumesc pentru raspuns.
Ce fel de document achizitie bun mobil ati incheiat cu vanzatorul,in conditiile in care acesta nu a prezentat nici fisa de radiere nici certificat fiscal ?
Singura solutie este sa obtineti de la vanzator aceste documente,ceea ce presupune ca acesta sa inmatriculeze bunul mobil ,sa achite obligatiile aferente de la achizitie bun mobil
Succes !
Auto
Corina Maria
Daca am cumparat o masina, dar proprietarul a cumparat-o la randul lui de la un altul, si nu a inscris-o la primarie, pot face actele cu prima persoana? ... (vezi toată discuția)