avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA si somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA si somaj?

buna ma numesc monika as vrea sa stiu am lucrat ca si persoana fizica autorizata(coafeza)..acuma beneficiez de indemnizatie crestere copil...dupa ce termin cu indemnizatia pot intra in somaj? si cum..si daca mai vreau sa fac un copil in timp ce sunt in somaj...dupa aia mai beneficiez de indemnizatie si cum ..unde tre sa ma interesez... multumesc..
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:08, 17 Februarie 2011
1. Dupa CCC beneficiati de indemnizatie de somaj daca in timp ce erati PFA ati platit contrbutia pentru somaj pe baza unui contract de asigurare cu AJOFM.
2. In timp ce sunteti in somaj indemnizat puteti beneficia de concediu de maternitate si de CCC.
3. Va interesati la AJOFM si respectiv la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale (AJPS).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de primire a indemnizatiei pentru al doilea copil ioana123654 ioana123654 Ce as putea sa fac in umatoarea situatie: am avut contract de munca pe perioada determinata care s-a incheiat cand am intrat in ccc, pe 31 mai mi se termina ... (vezi toată discuția)
Aș vrea să știu și eu dacă soția mea beneficiază de concediu de creștere a copilului dacă e în șomaj de la scoala Ionutgheorghe Ionutgheorghe Soția mea beneficiază de șomaj de la școală, a născut pe 20 ianuarie 2016 și mai are șomaj până pe 24 februarie.am întrebat la ajofm dar nu mi-au ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal iadionut iadionut Daca nu mi se mai prelungeste contractul de munca beneficiez de concediu de maternitate? Va multumesc. (vezi toată discuția)