avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ai salariul 1100, ba 1000 - promisiuni la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ai salariul 1100, ba 1000 - promisiuni la angajare

Buna ziua!Am si eu o mica nelamurire si va rog,poate ma puteti ajuta...am fost la un prim interviu de angajare unde salariul mi s-a spus fara sa intreb eu 1100ron,dupa al 2-lea interviu mi s-a spus 1000ron...nu am intrebat care ar fi motivul,gandindu-ma ca si celorlalti li s-a spus la fel...am fost angajata de firma respectiva si in prima zi de lucru,vorbind si cu ceilalti colegi abia angajati(odata cu mine),am aflat ca ei primesc 1100,asa mi se spusese si mie initial...credeti ca este corect,sau ma sfatuiti sa ii intreb pe manager care a fost motul schimbarii salariului meu?!
Am inteles de la un angajat mai vechi ca nu ar avea cum sa imi dea doar 1000 pentru ca ei au un plan de salarizare venit din afara.
Va multumesc frumos!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 13:16, 17 Februarie 2011
dupa al 2-lea interviu mi s-a spus 1000ron...

Ati fost informata care va fi salariul.
Multumesc pentru raspuns!...dar credeti ca este corect?...eu cam asta vreau sa aflu si de la alte persoane...
Este, atata timp cat v-a adus la cunostinta, inainte de incheierea contractului, modificarea ofertei initaiale privind salariul. Faptul ca nu ati reactionat in niciun fel este egal cu acceptarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea ofertei angajatorului Vlad Butnaru PFA Vlad Butnaru PFA Buna ziua! La momentul interviului, in urma acceptarii postului propus (programator), office manager-ul firmei la care am aplicat mi-a transmis prin email un ... (vezi toată discuția)
Oferta angajare Morticia Adams Morticia Adams Recent am fost contactata de o firma de recrutare pt un post in vanzari, domeniul IT. Dupa lungi discutii am fost programata la un interviu cu ... (vezi toată discuția)
Modificarea salariului tarifar georgiss georgiss Am constatat cu stupoare ca fluturasul de luna aceasta a venit mai usor decat de obicei, fara insa ca eu sa semnez vreun act aditional CIM. Asadar in loc de ... (vezi toată discuția)