avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit pe profit oct-dec 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit pe profit oct-dec 2011

in perioada ian-sept 2010 am platit impozit pe profit .In per. oct-dec m-am inchis cu pierdere. care sunt articolele contabile vis a vis de aceasta pierdere.multumesc
Cel mai recent răspuns: Performia Finance , Contabil 15:23, 18 Februarie 2011
fiind tratate cele 2 perioade ca perioade fiscale distincte, ramaneti cu impozitul platit si recuperati pierderea din trimestrul IV in anii urmatori.

din punct de vedere contabil inregistrarile contabile sunt aceleasi din fiecare an privind repartizarea/reportarea profitului sau a pierderii, distinctia se face doar fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pe profit Deliamustata Deliamustata In perioada 1 ianuarie - 30 sept 2010 am inregistrat o pierdere de 2000 de ron. Am depus declaratia 101 aferenta acestei perioade fiscale pana la adata de 25 ... (vezi toată discuția)
Calcul profit 2010 Lavinika Lavinika va rog sa ma ajute cineva: am urmatoarea situatie: Dec 2009 profit Trim 1,2,3 pierdere, am declarat si platit imp. minim 1075lei/luna, total 3225 Lei. Trim ... (vezi toată discuția)
Randul 38 din declarataia 101 diva_alinutza diva_alinutza Buna ziua, Am si o nelamurire/intrebare.....Avand in vedere ca se considera anul 2010 format din 2 perioade fiscale (01-09.2010 si 10-12.2010) vin si ... (vezi toată discuția)