avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general calcul gresit concedii medicale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

calcul gresit concedii medicale

Am calculat gresit baza de calcul a indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate in perioada 2008 - 2009 pentru un angajat completand astfel si declaratia catre CASS cu valori eronate, fapt pentru care nu pot depune cerere de restituire
Va rog mult, daca-mi puteti spune cum se pot corecta certificatele de concediu medical si cum pot corecta deasemenea si in evidenta Casei Nationale de Sanatate, stiind ca declaratii rectificative nu se primesc la CASS
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
iulia2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: magnectical , utilizator 14:05, 17 Noiembrie 2011
:( :wassat:
Cererea de restituire se face pe baza actelor justificative in termen de 90 zile de la data de la care beneficiarul era in drept sa le solicite, iar sumele de care vorbiti nu se mai pot recupera, acestea se prescriu.Vezi OUG 158/2005 si OUG 36/2010.Daca nu afecteaza platile la buget decl.din 2008 si 2009 mai bine lasati situatia asa.
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2011
magnectical, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume nerecuperate de la fnuass miruna82 miruna82 In perioada aprilie 2011- martie 2012 au fost depuse un numar de 9 cereri de restituire sume de recuperat pentru concedii medicale de la FNUASS.. pentru nici o ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume de la fnuass - oug nr. 36/2010 tamina tamina Buna ziua, dragi colegi de forum.. Va prezint adresa pe care am trimis-o CNAS privind termenul de prescriptie al indemnizatiilor platite de angajator si ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume platite in plus concedii medicale fata de obligatia lunara catre cnsas burceanu burceanu Va rog sa-mi spuneti daca exista in OG 158/2005 cu modificarile ulterioare referire la termenul in care se poate solicita, de catre angajatori, restituirea ... (vezi toată discuția)