avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare taxa inmatriculare autoturism nou
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare taxa inmatriculare autoturism nou

Pot solicita restituirea taxei de prima inmatriculare a unui autoturism nou, produs in Germania, taxa pe care o voi plati peste cateva zile?

Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 15:59, 11 Mai 2008
Numai in cazul in care vehiculul este inmatriculat prima data in Germania si dvs. doriti sa il reinmatriculati in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de poluare in 2018 vali53 vali53 In august 2008 am cumparat impreuna cu sotul meu un autoturism nou, La inmatriculare s-a platit taxa de poluare pe numele sotului. In 2010 sotul a decedat si ... (vezi toată discuția)
Re-inmatriculare auto in romania (ro->de->ro): se plateste timbrul de mediu, sau nu mgastaldo mgastaldo Buna ziua, Detinem un autoturism Golf 4 care a fost inmatriculat definitiv in Romania fara plata taxei de prima inmatriculare prin decizie judecatoreasca in ... (vezi toată discuția)