avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit cota cheltuieli pfa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

cota cheltuieli pfa

am un pfa cod CAEN 7022(consultanta) cu contract de comodat la adresa la care este sediul. care este cota de cheltuieli permisa pentru utilitati si amenajarea spatiului, pentru determinarea impozitului pe profit?
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 07:34, 18 Februarie 2011
Daca in contractul de comodat ati prevazut utilizarea unei parti reprezentand (de exemplu) 30% din spatiu pentru desfasurarea activitatii P.F.A., atunci cheltuielile cu utilitatile le deduceti in proportie de 30%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota cheltuieli pfa adrip adrip am un pfa cod CAEN 7022(consultanta) cu contract de comodat la adresa la care este sediul. care este cota de cheltuieli permisa pentru utilitati si amenajarea ... (vezi toată discuția)
Pfa Thanis Thanis Ce cheltuieli cu utilitatile pentru sediu ( telefon, curent electric, intretinere ) se pot deduce din profitul realizat ca PFA? (vezi toată discuția)
Cum se factureaza utilitatile intre pfa-uri cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cum se pot factura utilitatile(curent electric, telefon, regie, ...) intre 2 PFA-uri care-si desfasoara activitatea in acelasi ... (vezi toată discuția)