avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exista posibilitatea sa se faca dreptate?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exista posibilitatea sa se faca dreptate?!

strabunica mea a murit in 2000 parinti mei au fcut un contract de vanzare cumparare intre ea si ei pe toata averea casa cu gradina 2000metri patrati si pamant ea avea atunci 82 de ani cred nu stia sa scrie si era paralizata la pat acasa au venit o notara si o avocata si am avut si 2 martori 2 vecine avocata nu a avut tus la ea sa puna strabunica amprenta degetului dupa 1 an sa stins din viata.in 1998mama a divortat de tata iar fratii lui dupa 9 ani vor sa ateste ca strabunica mea nu a fost in toate facultatile mintale cand a facut acel document mama a castigat acel proces irevocabil dar ei au deschis altele si tot asa o taraie prin tribunal
care este concret intrebarea dvs?
Nu va speriati nu au cum sa castige pentru ca inteleg ca s-au mai judecat pentru acest lucru.Exista autoritate de lucru judecat. Pentru fiecare chemare in proces solicitati si dvs cheltuieli de judecata si cred ca or sa se sature.
pot sa anuleze contractu facut de strabunica mea si parinti mei?daca pe el nu e nici o semnatura sau stampila de a ei doar a parintilor mei si a avocatei?
daca vorbim la nivel teoretic,DA,ESTE POSIBIL
depinde de detaliile cazului;am inteles ca exista o sentinta care v-a dat castig de cauza(recunoscand respectivul contract ca fiind valabil).
in ce stadiu procesual va aflati in prezent?(apel,recurs..etc)
Si cum vor dovedi ca strabunica la data incheierii contractului de vanzare cumparare nu avea discernamant?Cu atat mai mult cand acest contract a fost incheiat in prezenta notarului,avocatului si a doi martori?!Stati linistita.Dar nu inteleg un lucru.Daca strabunica a facut acest contract de vanzare cumparare cand mama dvs.era casatorita legal cu tatal dvs. ...atunci aceasta reprezinta bun comun,iar tatal dvs.are drept de mostenitor...daca este decedat au drept de mostenitor urmasii sai.

Alte discuții în legătură

Recurs- partaj succesoral MOCANU OANA MOCANU OANA Buna ziua, am nevoie de un pic de ajutor , ca sa imi puteti raspune voi spune de la inceput povestea ca sa se inteleaga. Strabunicul meu a murit in 1992 si ... (vezi toată discuția)
Executare silita picolla picolla Buna seara!Sper sa ma ajutati cu niste raspunsuri!In urma cu cativa ani unchiul meu i-a incredintat mamei o suma de bani spre pastrare pana la revenirea ... (vezi toată discuția)
Succesiune aminna aminna dupa moatrea tatalui meu nu am facut succesiune .Mama a vandut casa de la tara surori mele cu doa luni inainte de a muri aceasta si ea Am aflat aceasta numai ... (vezi toată discuția)