avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce se trece in carnetul de munca in cazul CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce se trece in carnetul de munca in cazul CCC?

dupa cei doi ani de crestere a copilului care este perioada de lucru pt a se trece in cartea de munca cei doi ani adica vreau sa nu mai merg la lucru si sa raman de tot acasa si sa beneficiez de cei doi ani vechime
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
luputcalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 17 Februarie 2011
In carnetul de munca se trece supendarea c.i.m. de la data intrarii in CCC si pana la data implinirii copilului a varstei de 2 ani sau data cand a revenit din CCC daca salariatul revine inainte de a implini copilul 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere cic 2 ani giacris giacris Buna ziua ! Am 2 nelamuriri 1. Conform Legii 166/2012, se acorda stimulent de insertie si persoanelor care au optat pentru CIC 2 ani. Nu mi-e f clar insa ... (vezi toată discuția)
Revenirea la locul de munca magutza magutza Buna seara, in urma cu 1 an si 8 luni am fost nevoita sa imi dau demisia urmand sa nasc in luna respectiva, pentru ca nu aveam minim 1 an de cand eram ... (vezi toată discuția)
Tipurile de concedii copil Raffaello Raffaello Buna seara, Sunt insarcinata si imi doresc sa procedez in felul urmator: 1. Sa merg la servici pana in momentul nasterii (postul pe care il ocup imi ... (vezi toată discuția)