avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Problema rate leasing auto
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Problema rate leasing auto

Buna ziua oameni buni!
Am si eu o intrebare,acum cativa ani am luat o Dacia Logan in leasing.Si am constatat ca nu se merita sa iei masina in rate,mai am de platit la ea 4200 euro.Masina s-a cam ales prafu de ea,am 60 000 km facuti cu ea,si nu se merita sa mai dau 4200 euro la ea,nu mai am posibilitatea.Si ma gandeam ca daca se poate sa nu mai platesc cateva luni la ea,ca sa poata baietii sa vina si sa si-o ia inapoi.
Intrebarea mea ar fii urmatoarea,dupa ce ei isi recupereaza masina inapoi,eu as mai putea face un alt imprumut,la o alta banca de o suma mai mica normal(2-3000 euro), ca sa imi pot achizitiona o alta masina?,de data asta second hand.
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
Irinel-Marian, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:37, 17 Februarie 2011
ar fi trebuit sa constatati inainte ca nu renteaza. creditorul dupa ce va vinde masina, se va indrepta tot catre dvs in vederea recuperarii diferentei. cititi contractul de leasing

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Pierdere garantie auto sorin67 sorin67 Am cumparat un Logan 1,4MPI prin firma in 2008 si datorita faptului ca am circulat foarte putin, circa 1000(una mie) km in primul an, nu am mers la revizia ... (vezi toată discuția)
Probleme din cauza unui leasing auto dana 85 dana 85 am luat in leasing o masina second hand pe firma in 2008 la inceput. la sfarsitul lui 2009 am predat-o inapoi ramanand cu o rata restanta. am facut p.v. de ... (vezi toată discuția)