avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare inregistrare CF sau nu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare inregistrare CF sau nu?

Buna ziua,

V-as ruga sa imi indicati niste sfaturi intr-o anumita problema, mai delicata:
- e vorba despre o parohie greco -catolica dintr-un sat, pe extrasul CF comandat zilele trecute pentru un contract cu Electrica ne-am trezit cu surpriza de a aparea la ultima mentiune Parohia ortodoxa romana in baza unui Decret din 48, sau 49. Ce ar fi de facut pentru a reveni la starea normala? Mentionez ca biserica si parohia sunt folosite de ani buni de zile de comunitatea greco-catolica, comunitatea ortodoxa practic nu mai exista decat in cel mai apropiat oras.
Ne-am gandit la o actiune in rectificare CF dar nu stim daca e varianta corecta.
Cel mai recent răspuns: BUHNA SORIN , Avocat 20:20, 17 Februarie 2011
Cerere de rectificare Carte funciara, care poate fi ceruta de catre oricine, pe baza unei cereri la O.C.P.I ,cu actele pe care le cer , pentru rectificare.
Sunt de acord cu tine privitor la cererea de rectificare de CF dar mentionez ca aceasta cerere se face intr-un anumit termen dupa care ,, DOAR pe calea instantei judecatoresti'' se mia poate face vre-o rectificare, mai mult chestia e ca ca pentru a introduce cererea de rectificare trebue neaparat ca pentru a introduce cererea in judecata trebuie dovedita cu acte care sa sustina cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiunea in rectificare inscrierilor in cf friendorfoe friendorfoe Buna tuturor! am o problema legata de o speta este vorba de o actiune in revendicare pe legea 10/2001 titularul acestei actiuni este Biserica ... (vezi toată discuția)
Sarbatori legale calinbbalan calinbbalan Buna Ziua ! Intrebarea mea se refera la zilele libere platite pt. acest an 2012 mai ales de sarbatorile religioase. De Paste de apartenenta a religiei ... (vezi toată discuția)
Zile libere alte culte religioase vali121m vali121m Buna ziua, Reiau un subiect pe care in mod sigur s-a mai dezbatut insa am nevoie de un update, mai exact speta ar fi urmatoarea: - un angajat de o alta ... (vezi toată discuția)