avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locuinta serviciu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locuinta serviciu

Buna seara ! Sunt salariat CFR cu atributii la siguranta circulatiei. Anul trecut am facut o cerere adresata conducerii regionalei CFR... " X " privind inchirierea unei locuinte de serviciu CFR, eu neavand un imobil proprietate personala si nici nu am instrainat un imobil. Pe locuinta pe care eu am facut cererea respectiva, a facut si o salariata CFR, fara atributii la siguranta circulariei si care mai detine o locuinta de serviciu CFR. In urma sedintei de atribuire a locuintei respective, conducerea a hotarat sa-i acorde salariatei respective locuinta aflata in discutie !!!! Va rog mult sa ma ajutati . Ce cai de atac am ? E normal sa se intample asa ceva ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 10:09, 20 Februarie 2011
Contestati masura luata de conducere aratand situatia reala (cea descrisa de dvs.).Depuneti contestatia la secretariat/registratura si luati nr de inregistrare. Vi se va raspunde sau nu si atunci veti avea alta cale de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta cfr corinuta corinuta Sotul este angajat la CFR si a primit o locuinta cu chirie de la CFR de 8 ani , El o ameninta pe sotie ca o da afara cu copil cu tot(nu se mai inteleg), ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu ramolex ramolex Buna ziua. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un imobil pentru a fi considerat locuinta de serviciu in patrimoniul unei societati ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie redactat un memoriu? julyane19 julyane19 una seara, Sunt masteranda in anul II, la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti. De curand, am obtinut o [b]bursa de performanta ... (vezi toată discuția)