Buna seara ! Sunt salariat CFR cu atributii la siguranta circulatiei. Anul trecut am facut o cerere adresata conducerii regionalei CFR... " X " privind inchirierea unei locuinte de serviciu CFR, eu neavand un imobil proprietate personala si nici nu am instrainat un imobil. Pe locuinta pe care eu am facut cererea respectiva, a facut si o salariata CFR, fara atributii la siguranta circulariei si care mai detine o locuinta de serviciu CFR. In urma sedintei de atribuire a locuintei respective, conducerea a hotarat sa-i acorde salariatei respective locuinta aflata in discutie !!!! Va rog mult sa ma ajutati . Ce cai de atac am ? E normal sa se intample asa ceva ? Va multumesc !
Contestati masura luata de conducere aratand situatia reala (cea descrisa de dvs.).Depuneti contestatia la secretariat/registratura si luati nr de inregistrare. Vi se va raspunde sau nu si atunci veti avea alta cale de atac.
Locuinta cfr
corinuta
Sotul este angajat la CFR si a primit o locuinta cu chirie de la CFR de 8 ani , El o ameninta pe sotie ca o da afara cu copil cu tot(nu se mai inteleg), ... (vezi toată discuția)