de curand firma la care lucrez si-a mutat sediul intr-un alt oras.Patronul nu m-a concediat si mi-a propus sa merg in acel oras.Eu nu pot merge la noul sediupentru ca nu am acolo locuinta si nici nu pot face naveta.Ce pot face pentru a intra in somaj daca patronul nu m-a concediat.DAca imi dau demisia ce se intampla?
din acest punct de vedere, intruniti conditiile;mai trebuie indeplinita si cealalata conditie-concedierea.
firma poate doreste sa se restructureze,de ex..
1. Încetarea contractului individual de muncă prin acordul părţilor sau prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de indemnizaţia pentru şomaj.
2. Angajatorul poate decide concedierea salariatului în situaţia în care locul de muncă ocupat este desfiinţat ca urmare a dificultăţilor economice sau a reorganizării activităţii.
3. Poate incercati sa-l induplecati sa va trimta in somaj .... explicatii faptul ca nu putei face naveta.
Somaj
adina23
Buna seara,
Am o necalritate ceea ce priveste somaj, am 12 luni lucrate la o firma, vrea sa imi desfaca contractul cu Lit. I, zice acest adm, care nu stie ca ... (vezi toată discuția)