avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... risc de executare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

risc de executare?

am semnat ca fidejusor la creditele unei societati la care era asociat sotul meu;avand in vedere ca el a decedat si abia acum am inteles ce implica semnatura mea pot vinde apartamentul copilului meu minor pt a nu figura cu bunuri?daca nu copilului il pot vinde altei persoane?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 23:30, 17 Februarie 2011
puteti vinde atat copilului (daca este minor aveti nevoie de o dispozitie de curatele speciala pentru aceasta vanzare, de la autoritatea tutelara) cat si unei alte persoane
este tardiv acum.creditorul are la dispozitie actiunea pauliana prin care poate anula c/v, de ex
nu incercati sa actionati in mod pripit;consultati un avocat si posibil sa gasiti solutii.ele pot fi gasite, inclusiv apeland la o consultatie cu avocatii de pe acest site

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cote mostenire bunicumiki bunicumiki In urma decesului fiului ,au ramas ca mostenitori ; concubina decedatului ,un fiu minor , si mama decedatului . Care sunt cotele de mostenire pentru cei trei. (vezi toată discuția)
Drepturile minorului Adriana-Corina Adriana-Corina buna am 17 ani si 6 luni....mama mea a decedat in urma cu 11 ani...iar tatal meu in 10.10.2009 dupa moartea mamei mele mi s-a numit un curator..deoarece am ... (vezi toată discuția)
Succesiune ioan-06 ioan-06 Am cumparat acum 10 ani un apartament impreuna cu sotia. Intre timp s-a nascut copil nostru apoi sotia a decedat. Cum pot sa vand apartamantul, in ... (vezi toată discuția)