avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Am cumparat acum 10 ani un apartament impreuna cu sotia. Intre timp s-a nascut copil nostru apoi sotia a decedat. Cum pot sa vand apartamantul, in conditiileincare copilul este minor?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 10:20, 27 Octombrie 2012
Trebuie dezbatuta succesiunea dupa sotie, pt copil numit un curator de care autoritatea tutelara care sa l reprezinte la succesiune. Dupa dezbaterea succesiunii tot prin curator copilul si impreuna cu dvs cu autorizarea autoritatii tutelare pt ca este un act de dispozitie puteti vinde imobilul, partea copilului se va consemna pe numele lui sau II veti cumpara tot cu autorizarea prealabila a aut. Tutelare un alt imobil, actele de dispozitie se fac numai in interesul minorului,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile minorului Adriana-Corina Adriana-Corina buna am 17 ani si 6 luni....mama mea a decedat in urma cu 11 ani...iar tatal meu in 10.10.2009 dupa moartea mamei mele mi s-a numit un curator..deoarece am ... (vezi toată discuția)
Curator ContSters141806 ContSters141806 Poate curatorul sa imi vanda mie ca si copil casa mamei ? (vezi toată discuția)
Donatie ContSters4579 ContSters4579 ...stie cineva de ce pentru a primi o donatie de catre minor (15 ani)pura si simpla ai nevoie de incuv aut tutelare?...e cumva act de dispozitie(dispui asupra ... (vezi toată discuția)