avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contestatie decizie control fond la IF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contestatie decizie control fond la IF

Doresc sa fac o contestatie in urma unui control de fond si va rog sa-mi spuneti pasii care trebuie facuti si ...daca e bine sa-i fac( ma gandesc sa nu imi fac mai multe probleme cu ei)...
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bianchita , utilizator 14:22, 18 Februarie 2011
AUDIT?CURTE DE CONTURI?CONTESTATIA SE FACE LA RAPORTUL INTOCMIT IN TERMEN DE 30 DE ZILE DE REGULA
Eo intreprindere familiala,contab. se tine in partida simpla.
Revin pt. mai multe explicatii...
In urma acestui control efectuat la o intreprindere familiala cu obiect de activitate comert cu amanuntul as avea o suma foarte mare de bani dat. faptului ca dansii au considerat ca indiferent ca e partida simpla sau dubla modul de calcul e la fel(nu cred acest lucru),ca se face desc. de gestiune(consider ca se face numai la partida dubla);ca se calculeaza impozitul in functie de stocul de marfa,lucru care contravine ord. 1040/2004 art.52.Eu consider ca,cf. acestei ordonante toate chelt. fin. cu marfa efectuate in cursul unui an sunrt deduct. integral si se iau in calcul in anul respectiv,nu ca se considera chelt. deduct. numai acelea rezultate in urma desc. de gestiune,restul de chelt. considerandu-se neded. si inregistrate la inc. anului urmator ca si chelt. anticipate pt. anul in curs(consider ca modul de calcul este :venit brut anual - chelt. deduct. anuale=venit net anual la care se aplica 16%).Din cate am inteles eu din punctul lor de vedere RJIP nu prea are relevanta...Exista cumva vreun alt articol inafara celui postat mai sus?...Imi scapa mie ceva?...
P.S.Va rog mult sa ma sfatuiti....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control de fond la o if bianchita bianchita Am avut control de fond pe 4 ani(magazin alimentar) si am fost scoasa datoare f. multi bani deoarece nu mi s-a facut pentru fiecare an doar diferenta dintre ... (vezi toată discuția)
Contabilitate oprea_rodica68 oprea_rodica68 cum se tine contabilitatea la o sala de jocuri si bar ? (vezi toată discuția)
Nelamuriri intrepr.individuala rodia rodia Buna seara, Am unele nelamuriri in legatura cucontabilitatea in partida simpla la o intrepr.individuala ce are ca obiect de activitate comert cu amanuntul ... (vezi toată discuția)