avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cardul cu cip pentru reducere la transport
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cardul cu cip pentru reducere la transport

eu sunt pensionar,am acel cupon primit in decembrie 2010 pe care sunt 6 tichete cu reducere de 50%la transport CFR sau auto,pot efectua calatorii cu acestea in 2011 sau imi trebuie acest CARD CU CIP pe care de unde si de cind pot intra in posesia lui!!!DOSARUL DE PENSIE SI CUPONUL DE PENSIE LE AM INTR-UN JUDET IAR DOMICILIUL STABIL IL AM IN ALT JUDET!Veniturile banesti le ridic prin intermediul unui card de debit,trebuie sa ma deplasez in judetul unde am dosarul de pensie pentru acest CARD CU CIP ?? VA MULTUMESC!:(
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:11, 18 Februarie 2011
Anul acesta nu va trebuie. Potrivit art. VII din OUG nr. 8/2011, toti pensionarii vor primi cardurile pana la data de 31 decembrie 2011.
Actul normativ il puteti citi mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei pe card coldman coldman 1-de unde si de cind pot intra in posesia acestui card in ideea ca eu am adresa din CI.intr-un judet si dosarul de pensie in alt judet ,veniturile banesti ... (vezi toată discuția)
Cupoane de transport cfr pentru pensionari slujitoru slujitoru Buna seara! Ma numesc Longin Slujitoru si v-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema: mama mea(pensionara de 15 ani) s-a mutat din judetul Ialomita in judetul ... (vezi toată discuția)
tichete cfr pt pensionari buna ziua, as dori sa va intreb daca si cum se poate renunta ... Adrianacris Adrianacris buna ziua, as dori sa va intreb daca si cum se poate renunta la tichetele CFR gratuite pt pensionari. mentionez ca nu folosesc aceste bilete, stiu ca este ... (vezi toată discuția)