avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata pensiei pe card
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata pensiei pe card

1-de unde si de cind pot intra in posesia acestui card in ideea ca eu am adresa din CI.intr-un judet si dosarul de pensie in alt judet ,veniturile banesti ridicindu-le prin card?! 2-pot beneficia de cardul parintilor fetei cu care convietuiesc daca acestia imi fac o procura legala la notar?! va multumesc:):(
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 17:42, 17 Februarie 2011
Mergeti la unitatea bancara unde vreti sa va faceti cardul pe care sa fie virata pensia. Sa aveti la dvs. cartea de identitate si un cupon de pensie. Acolo faceti o cerere si se rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul cu cip pentru reducere la transport coldman coldman eu sunt pensionar,am acel cupon primit in decembrie 2010 pe care sunt 6 tichete cu reducere de 50%la transport CFR sau auto,pot efectua calatorii cu acestea ... (vezi toată discuția)
Procura ridicare carte de identitate djkeops djkeops Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie si doresc sa aflu daca exista o rezolvare pentru aceasta: Am depus in localitatea Roman documentele pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, a aparut o problema cu cuponul de pensie, dupa un ... doina1 doina1 Buna ziua, A aparut o problema cu Cuponul de pensie, dupa un an cind totul a decurs normal, si va-si ruga daca se poate sa imi spuneti ce sa intimplat. Eu ... (vezi toată discuția)