Buna ziua!am sa va prezint pe scurt urmatoarea siruatie!In anul 1969,mi s-a atribuit in folosinta nelimitata si cu titlu gratuit un teren(prin decret ) dupa ce am achitat despagubiri de 11.650 lei despagubiri unui cap(care la randul lui il detinea in urma unei exproprieri).In anul 2000 primaria imi trimite o adresa prin care spune ca terenul este in proprietatea lo iar ca urmare i-am dat in jud prin care am cerut sa mi se recunoasca dr de proprietate asupra terenului.Nu am avut castig de cauza pentru ca mi s-a respins ca nefondat si apelul.In luna nov a anului trecut am primit o adresa de la primarie prin care mi se comunica faptul ca respectivul teren pe care il detineam a fost restituit catre mostenitorii fostului proprietar.
Intrebarea mea este pot sa cer printr-o adresa la primarie sa mi se comunicae care sunt actualii proprietari ai terenului?Sau sa ii dau iar in jud?dar hot data in apel,care a devenit definitiva si irev,pentru ca nu am decl recurs,nu are autoritate de lucru judecat?va rog mult sa ma lamuriti pentru ca sunt pe cale sa imi pierd terenul...sau sa imi spuneti ce acte normative sa citesc...va multumesc anticipat pentru raspuns..revin cu detalii daca este necesar
Imi pare rau, mergeti la un avocat. Despagubirile sunt acum o evaluare a terenului si nu a folosintei... :-/ Nu mai inteleg nimic.
Daca aveti acel act, mergeti la un avocat cu el... Sa vada al cui era terenul, cui ati platit despagubiri, cat... etc.
Nu inteleg cum v-a reprezentat acel consilier, teoretic nu avea voie.
Oricum, mergeti la un sfat profesionist, nu inteleg situatia si nici nu am actele in fata ca sa va indrum spre un drum...
Iar acte normative, ar fi multe de citit, dar pentru a va indruma, iar, ar trebui sa inteleg situatia...
Aflati proprietarii de la CF. Daca dosarul e in curs de rezolvare, aflati de la Primarie din evidenta revendicarilor...
Nu inseamna ca nu are autoriatte daca nu ati facut recurs, are aceeasi putere hotararea.
Mai multe nu va pot spune caci nu sunt in cunostinta de cauza.
Multa bafta!
Avea voie sa va reprezinte numai daca va era ruda pana-n grad IV...
In rest, ca si consilier, poate reprezenta numai societati comerciale...
Putea sa va reprezinte ca mandatar, insa consider ca este o forma de ocolire a formelor legale de exercitare a avocaturii, asa incat e ilegal. e infractiune, apropo.
Cine-i vinovat?
marfan
iata o poveste cu un teren de casa:
la data colectivizarii era neconstruit, a fost inscris la C.A.P - dar lasat in folosinta personala celui care il avea ... (vezi toată discuția)