avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire concediu ingrijire copil de la 2 la 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire concediu ingrijire copil de la 2 la 3 ani

in ce conditii se poate prelungi concediul pt ingrijire copil de la 2 pana la 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:26, 12 Mai 2008
Daca copilul are un hanicap.
Contractul individual de muncă poate fi suspendat din iniţiativa salariatului, în următoarele situaţii:
a) concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, până la împlinirea vârstei de 3 ani;
b) concediu pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la 7 ani sau, în cazul copilului cu handicap, pentru afecţiuni intercurente, până la împlinirea vârstei de 18 ani.......

sau
Contractul individual de muncă poate fi suspendat, prin acordul părţilor, în cazul concediilor fără plată pentru studii sau pentru interese personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare catamxy catamxy pentru ce perioada se poate suspenda contractul de munca in cazul unui copil bolnav de pana la 7 ani? trebuie dovedit cu acte.? se poate suspenda contractul ... (vezi toată discuția)
Ingrijire copil cu handicap antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Va rog un raspuns la intrebarea mea. Ce trebuie sa faca o SC in cazul in care o salariata care a fost in ingrije copil pana la varsta de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Prelungire indemnizatie pana la 3 ani ptr copil cu handicap mierloianamaria mierloianamaria Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca se poate prelungi concediu de crestere al copilului de la 2 la 3 ani si in ce conditii.Baiatul meu s-a nascut cu ... (vezi toată discuția)