avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatie demolare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatie demolare

ce acte imi trebuiesc pentru a-mi autoriza firma pentru demolari constructii ?
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 20:31, 18 Februarie 2011
aveti aici: [ link extern ]

la autorizarea aveti nevoie de autorizatie de mediu (fiind pentru demolari), protectia muncii (orice societate are nevoie), prevenirea si stingerea incendiilor (orice societate are nevoie) si declaratie cu privire la conditiile igienico-sanitare (orice societate are nevoie) ;)

PS: va puteti adresa angajatilor de la Camera de Comert si Industrie pentru indrumare ;)
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
ContSters161855, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize sanepid, mediu, etc. radu_john radu_john cand deschid o II si are care activitate comert cu produse alimentare trebuie sa obtin avize de la MEDIU,SANEPID etc...sau dau o declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Spalatorie auto nicoletavlaicu nicoletavlaicu ce conditii trebuiesc indepliite pt.spalatorie auto si ce acte sunt necesare 'eu sunt i.i.trebuie sa ma fac srl? (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu ? DUM_LIVIU DUM_LIVIU Am un cazan de tuica pentru care am depus actele necesare eliberarii autorizatiei la primarie respectiv camera de comert. Am completat formularul care ... (vezi toată discuția)