avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent crestere copil

Buna ziua! Intru in concediu ingrijire copil am nascut anul acesta si aleg varianta un an concediu, ma intorc la munca si primesc stimulent de 500 ron. Eu lucrez in invatamant si ma intorc in septembrie la munca .cine imi va plati stimulentul de intorcere la locul de munca? pentru ca secretara scolii mi-a spus ca ea nu imi plateste decat salariu nu si stimulent si ca stimulentul de 500 lei trebuie sa-l primesc de la casa de asigurari. mi-e frica sa nu ma intorc la munca si sa nu-mi primesc deloc stimulentul.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:09, 18 Februarie 2011
Stimulentul il primiti de la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale unde veti depune cererea si actele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil aallyah9 aallyah9 Buna ziua Pe 31 decembrie 2010 am intrat in concediu prenatal. Copilul s-a nascut pe 10 martie 2011. In cazul in care ma reintorc la locul de munca la un an ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Pop Ana Maria Pop Ana Maria Buna. As dori sa stiu ce contributii se platesc la stat pe perioada concediului de crestere copil ...mie din cate am observat pe fluturas(cadru militar) ... (vezi toată discuția)
Revenire dupa concediu medical post-natal odoras odoras Buna ziua, am nascut de trei luni si doresc sa revin la serviciu dupa epuizarea celor 126 zile de concediu medical. Ce forma de contract ma sfatuiti sa aleg ... (vezi toată discuția)