avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen prescriptie!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen prescriptie!

Buna. In ianuarie 2008 am vandut o masina. Cumparatorul a trecut-o pe el la Primarie si el plateste impozitul dar la Politie figureaza tot pe mine, nefiind radiata. Imi spuneti va rog ce trebuie sa fac? Obligatia de a face? Este prescriptibila? Va rog frumos sa ma ajutati eu fiind cel care primeste toate amenzile...
Cel mai recent răspuns: av.T.M. , utilizator 12:30, 18 Februarie 2011
masina trebuie radiata si de la Politie! daca nu doreste noul proprietar sa se prezinte de buna voie in vederea radierii, trebuie sa-l actionati in judecata in vederea radierii de pe numele dvs in baza contractului de vanzare cumparare.
Daca ati facut contract de vanzare-cumparare, mergeti cu el si cu radierea de pe numele dvs. de la primarie si radiati masina si de la politie.
Luati legatura cu un birou de intocmire acte proprietate masini, nu costa mult, si va vor da ei toate formularele necesare.
El refuza sa vina. De aceea ma gandesc sa il dau in judecata dar au trecut 3 ani de cand am vandut masina. Oare se mai poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto fara radiere tone tone am vandut o masina, am facut contract de vanzare-cumparare,dar masina a ramas pe numele meu, deci nu am radiat-o. La mine a ramas cartea masinii. Persoana ... (vezi toată discuția)