avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Temei legal cerere de urgentare a redactarii sentintei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Temei legal cerere de urgentare a redactarii sentintei

Buna ziua,

Am si eu o problema care ma macina. Astept de mult timp redactarea unei sentinte si ma gandeam sa fac o cerere de urgentare a redactarii, dar nu stiu cum sa o intemeiez in drept. Am cautat in C pR. Civ de am innebunit si nu am gasit un articol care sa faca referire la asa ceva. Ma puteti ajuta?

THKS
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:37, 22 Mai 2008
Bine ca s-a rezolvat.
In afara de a depune cereri trebuie sa faci si presiuni.
In afara de art 264 alin 1 c.pr.civ. se mai pot invoca si alte texte de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac impotriva hotararii judecatoresti prin care mi-a fost respinsa plangerea contraventionala Stylleru Stylleru Buna ziua, situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: Am depus o plangere impotriva unui proces-verbal la judecatoria de pe raza caruia s-a produs ... (vezi toată discuția)
Termenul legal pentru primirea hotararii (comunicarii) cris_deo cris_deo buna ziua. care este termenul legal in care judecatoriile trebuie sa redacteze si sa trimita hotararile partilor implicate in proces dupa ce s-a solutionat ... (vezi toată discuția)
In cat timp ar trebui sa primesc o hotarare judecatoreasca? ciric luminita ciric luminita Buna ziua ,va rog sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebari.In cat timp ar trebui sa primesc o hotarare judecatoreasca?Este normal sa treaca 2 luni si eu sa nu ... (vezi toată discuția)