avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme cu un asigurator
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme cu un asigurator

Salut! am avut un accident acum vreo 3 saptamani, in urma caruia eu am avut daune la masina de 10000 Euro iar cea care m-a lovit(vinovatul) doar 1000Euro.Am primit instiintare ca se investigheaza dosarul pt stabilirea vinovatiei....Ieri am aflat ca GROUPAMA a platit pentru daunele celeilalte masini si i-a dat drumul din service (in prealabil spunandu-i-se ca nu poate sa-si ridice masina pana nu au o rezolvare cu cazul). Intrebarea mea este de ce masina care m-a lovit a primit acceptul de plata si a mea nu? tinand cont de faptul ca ea este vinovatul in acest dosar,iar dosarul este inca la investigatii.Mai dureaza mult aceasta ancheta? Cum ne ancheteaza daca ea deja a primit acceptul ?Mai este o problema de ancheta sau este doar de banii pe care ii cer cei de la service Porsche?
Cel mai recent răspuns: BOBY25 , utilizator 20:53, 24 Februarie 2011
Eu cred ca celalalt si-a reparat masina pe casco.
Caci asiguratorul RCA acorda despagubiri tertilor.
da, masina a fost reparata pe casco dar d-soara care m-a lovit are casco si rca tot la groupama, iar dupa ce i-a fost reparata a sunat-o cineva si i-a zis ca nu are voie sa-si ridice masina pana nu se elucideaza cazul, dar ieri l-a sunat pe director si i-au zis sa se duca sa-si ridice masina.
De regula la daune mai mari dosarul trebuie sa treaca pe la mai multe comisii ale asiguratorului
De la data constatarii pana la terminarea investigatiilor si pronuntarea asupra vinovatiei asiguratorul RCA al vinovatului are termen 90 de zile. Persoana care v-a lovit si care si-a reparat masina pe CASCO este clienta asiguratorului si bene ficiaza de alte conditii si tratamente. Dv nu sunteti clientul aceluiasi asigurator deci veti fi tratat diferentiat. Nu ca asa ar trebuidar asa se practica.
nu e asa...in situatia asta sunt si eu...lovit de un asigurat bcr...eu cu masina in service ...dosar in cercetare...si am si casco tot la bcr...deci?

Alte discuții în legătură

Rca BOBY25 BOBY25 am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe ... (vezi toată discuția)
Constatare amiabila... Cheater23 Cheater23 Salut! Am si eu o nelamurire in legatura cu o constatare amiabila. Acum 2 saptamani am avut un accident cu un Audi .Eu megeam drept pe sensul meu de mers ... (vezi toată discuția)
Accident auto-refuz predare rsc-notificare instanta persoana nevinovata andreeakristina andreeakristina buna ziua, am fost implicata intr-un accident auto, iar vinovatul a refuzat sa imi predea asigurarea RCA. Politia a fost prezenta la fata locului si a ... (vezi toată discuția)