avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social

Buna ziua,as dori sa va intreb daca o persoana care in momentul de fata beneficiaza de ajutor social in suma de 100 lei/lunar poate fi afectata in vre-un fel daca totodata are un contract de asigurare sociala cu casa de pensii pentru a putea ajunge la stagiul minim de cotizare in vederea beneficierii de o pensie,fiind vb de aprox 1,6 ani pt aceasta.Binenteles mentionand caci la casa de pensii plata se face de catre copiii persoanei in cauza ,suma minima obligatorie depasind veniturile in cazul de fata.
Multumesc anticipat.Cu stima Elena C.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:18, 18 Februarie 2011
Nu are nici o legatura ajutorul social cu plata contributiei pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 263/2010 - contract de asigurare sociala lacramitza76 lacramitza76 Am mai avut aceasta problema dar pana sa vina efectiv timpul sa o rezolvam s-a schimbat legea si..nu mai este valabila cea veche,clar.Este vorba despre mama ... (vezi toată discuția)
Pensie sociala lacramitza76 lacramitza76 Bun gasit ,din nou am o problema...va rog sa ma ajutati sa imi explice cineva daca asa ceva este posibil sau poate s-a comis o eroare undeva,este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Posibilitate pensionare ContSters118932 ContSters118932 Buna Ziua.Am o mare nelamurire,sper ca ma puteti lamuri. Am varsta de 36 de ani.Intai de toate,mentionez ca am hipoacuzie(ambele urechi) precum si ... (vezi toată discuția)