avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere auto

cum pot radia o masina ca sa nu mai platesc impozit daca acum 7 ani am vandut-o unuia si nu am facut nici un act de vanzare nici macar o chitanta de mana. am copie dupa pasaportului urma sa vina sa facem un act dar nu a maivenit. pot face vreo actiune prin instanta?
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 16:06, 18 Februarie 2011
va prezentati la un birou notarial si dati o declaratie in forma autentica in care spuneti ca ati vandut autoturismul catre numitul XXX la data de XX fara a incheia acte de vanzare cumparare in forma scrisa. depuneti declaratia la primarie si va radiati autoturismul din rolul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara contract de vanzare-cumparare silviuglv silviuglv Buna ziua, in 2014 am vandut un autoturism insa nu a fost radiat de la primarie si m-am trezit cu impozit de plata ptr el. La primarie mi-au spus ca doar cu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte brebanmarius brebanmarius Buna,am vandut un autoturism pe baza unui contract de vanzare-cumparare,de mana,semnat de un martor. Persoana careia am vandut (anul trecut),nu doreste sa se ... (vezi toată discuția)
Masina inchiriata cu contract de comodat la notar apoi vanduta aceluiasi persoane Attila34 Attila34 Buna seara am o intrebare acum 1 luna aproximativ am decis sa vand o masina unui prieten . Dar sa nu piarda asigurarea la masina am facut un contract de ... (vezi toată discuția)